Detailed Notes on petek servisi

Wiki Article

Kombi ve petek içinde biriken tortular pas ve kir kombiden giden suyun akışını azaltır her two yılda bir petek, her yıl kombi temizliğinin faydaları çOkay

You are using a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to definitely a simpler Model to give you the very best experience.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve product tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

six yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği petek servisi yerden ısıtma anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz istanbul petek servisi açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

It appears like you were misusing this aspect by going way too quick. You’ve been temporarily blocked from working with it.

Not: Bazı ısıtma cihazlarımızda oda termostatı bağlıdır. ve doğru ısı ayarı sahip olmayabilir. termostadı kontrol etmenizi tavisye ediyorum.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında petek servisi korumamız altına alıyoruz.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Su petek servisi gelmeye başladığı zaman petek havası alma işlemi tamamlanmış demektir, vanayı sağa doğru çevirip kapatabilirsiniz,

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin istanbul petek servisi temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page