5 Essential Elements For istanbul petek tamiri

Wiki Article

In later on yrs, the household business moved to Istanbul a diverse multicultural town stuffed with colour and character.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Eca marka kombim var. Oturma odasındaki petek ortasından su damlatmaya başladı. Onarımı istiyorum. Ayrıca evdeki tüm peteklerin temizliğinin yapılmasını istiyorum.

Tesisat temizliği yaptırdınız, sızıntı önleyici kimyasal de eklediniz fakat hala kaçak devam ediyorsa mutlaka ısıtma sistemini yenilemeniz gerekmektedir. Isıtma sistemi değiştimi için tıklayarak makalemizi okuyun.

Ekiplerimiz doğalgaz tesisatı, petek tamiri ve doğalgaz ile ilgili bilumum konularda uzman personellerden oluşmaktadır; bu nedenle her türlü tesisat ve tamir işlemleriniz için bizi tercih edin.

Android Tv set box onarım yazılım desteği kırmızı ışıkta kalan logoda kalan açılmayan cihazlarin yazılımsal onarımı yapılır

Isıtma Soğutma ve Beyaz eşya petek tamiri sistemlerinde Dünya markaları ve ekipmanları ile hizmetinizdeyiz.

Kombi ve petek bakımı çeşme ve klozet tamiri çanak anten ayarı ve PVC kapı pencere menteşeleri değiştirilir Avize montajı yapılır Osmangazi Bursa

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Kalorifer peteği delindi ise bunun nedeni bir tek duruma bağlı olmayabilir. Peteğin delinmesi çAlright kolay olacak bir şey değildir. Petek delindi ise ya petekler çOkay eskidir ya dışarıdan darbe almıştır ya da petek içlerine zararlı bir kimyasal koymuşunuzdur. Kalorifer peteği delindi ise bunun tamiri ile peteğin sağlıklı görevini yerine getirme olasılığı oldukça düşüktür.

It appears like you were being misusing this element by likely too quick. You’ve been temporarily blocked from making use of it.

Report this wiki page